Tendinte in coafura: Extra volum

“Acest stil este anti-boho si reprezinta o reintoarcere la un look mai studiat” explica Sam McKnight Global Hair Ambassador Pantene, referindu-se la formele sculpturale ale parului din prezentarile Vivienne Westwood Gold Label, Clements Ribeiro, Mulberry, Comme des Garcons, Louis Vuitton, Sonia Rykiel, House of Holland si Luella. “Sunt coafuri „studiate” care necesita mai mult efort pentru a fi realizate,” explica aceasta, „pentru ca deriva din tendinta globala de coafura Techno Romance care exploreaza fuziunea de concepte ale tehnologiei si romantismului, tare si moale.”

autor: in data 23.03.2010

zoom

Tendinte in coafura :Shapely Silhouette

Next

Tendinte in coafura: Extra volum

Pentru prezentarea Vivienne Westwood’s Gold Label de la Paris, arta secolului 17 se impleteste cu influente din curentul punk al secolului 20 in coafuri sculpturale radicale care pareau „distruse”. “Vivienne a prezentat un desen de Inigo Jones al unui barbat cu parul in flacari si acest aspect a influentat forma si culoarea parului,” afirma Sam, care a realizat un „infern” impozant de par vopsit rosu, portocaliu si galben.

Trimiterea lui Clements Ribeiro la ideea ca „regalitatea intâlneste curentul punk” a dus la realizarea mai multor coafuri cu influente din anii `50, `60 si `80. “Printesa Anne a fost o sursa de inspiratie, dar la fel si cornetele de inghetata!” afirma Sam care a creat volumele, cocurile si coafurile cu bucle pe frunte care au adaugat câtiva centimetri la statura fiecarui model.

Coamele imense de par ale lui Mulberry au facut trimitere la starea eterica din filmul Sinuciderea Fecioarelor, “insa mai mari,” afirma Sam, explicând volumul excesiv al parului. Caruselul trimite din nou la inghetata (de data aceasta prin culoare).

 

Alte informatii

Daca ti-a placut acest articol, urmareste ELLE.ro pe FACEBOOK

Pe aceeasi tema:

Kenzo

Coafuri de petrecere

Ne apropiem de perioada petrecerilor, Craciun, Revelion... de fapt...

mai multe

Moschino Cheap and Chic

Tendinte beauty primavara vara: revolutia portocalie

Are loc o adevarata revolutie oranj! Marile case de moda ne indeamn...

mai multe

Versace

Tendinte in machiaj: nuante pastel

In opozitie cu tendintele bazate pe culori inchise si fumurii care...

mai multe

Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,

Libertatea Unica.ro auto-bild.ro Avantaje TV mania Elle Viva Psychologies